top of page

Gerard en Mieke

Wij zijn Gerard en Mieke van Zon en wij hebben 10 jaar geleden onze woning gekocht met de bedoeling er ooit een Bed and Breakfast in te starten. We hebben de woning grondig opgeknapt en onze droom is nu begonnen. Een warm welkom in onze B&B 't Hultens End!

Wij hebben zelf al vele B&B's van binnen gezien en wisten meteen wat we zelf wilden binnen de mogelijkheden van onze woning. Zo is er een keuken aanwezig, mocht u "s avonds niet meer van huis willen dan is er de mogelijkheid uw eigen potje te koken. (AH op loop/fietsafstand.)

 

U mag van ons een prima bed en een heerlijk ontbijt verwachten met zoveel mogelijk producten uit eigen tuin, of uit de streek. ook het meenemen van een lunch behoort tot de mogelijkheden.

Onze B&B heeft 3 kamers, een aparte woonkamer en aparte badkamer met ligbad en apart toilet. Komt u met 2 of 4 personen dan hoeft u de badkamer alleen met uw eigen gezelschap te delen want dan sluiten wij uit privacy overwegingen de andere kamer(s).

 

Hebt u speciale wensen of vragen neem dan contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. 

Hulens End Fiets Vijver
Groententuin wortel

Onze groente tuin

Van kleins af aan hebben we veel geleerd op de boerderijen waar we zijn opgegroeid. Beiden zijn we graag actief bezig in en rond ons huis. Daarom hebben we aan de achterzijde van de B&B een grote groentetuin met verschillende groenten en fruit bijna het hele jaar rond.

Ons fruit is een mooie mix met onder anderen appels, peren, pruimen, druiven, kersen, witte-, zwarte-, en rode bessen, kruisbessen aardbeien, meloen en frambozen. 
De verschillende groenten die we hebben zijn; paprika, komkommer, tomaten, aubergine, asperges, tuinbonen, erwten, peultjes, uien, selderij, bloemkool, rode kool, witte kool, koolrabi, broccoli, prei, sla, schorseneren, rode biet, pastinaak, wortelen, boontjes, aardappelen, venkel, boerenkool, palmkool, spruiten, savooiekool, rabarber.

Op onze ontbijt tafel zal u sommige van onze producten tegen komen.

bottom of page