top of page

Onze omgeving

Midden in het hart van Brabant waar onze B&B ligt is enorm veel keuze, voor elk wat wils.

De steden Breda en Tilburg liggen op fietsafstand, voor een gezellig dagje shoppen of voor een lekkere lunch en diner. Op loopafstand ligt restaurant Stad Parijs waar u ’s avonds heerlijk kunt dineren.

Safaripark de Beekse Bergen, de Loonse en Drunense Duinen en de Efteling liggen  op ongeveer 20 km, wat allemaal voor een dag vullend programma zal zorgen.

 

In onze omgeving bevinden zich ook de Universiteit van Tilburg, vliegbasis Gilze-Rijen en diverse golfbanen.

Brabant Heide Natuur Bos
Hout Bos Natuur Wandelen

Activiteiten

Mountainbiken kunt u hier naar hartenlust. Er zijn verschillende routes vlakbij in de bossen van Tilburg, Dorst en Alphen.

Onze B&B ligt aan een fietspad dat deel uit maakt van een knooppuntenroute. U kunt vanaf hier dus starten met een fietstocht door dit gedeelte van ons mooie Brabant. Mocht u geen route willen volgen, maar wilt u liever zelf uw route uitstippelen? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om langs te rijden bij de boeren in onze omgeving die hun eigen producten aan huis verkopen, zoals struisvogel eieren en vlees, geitenkaas, aardbeien en asperges. Fietsen zijn te huur in overleg.

Wandelt u liever? Wij bevelen u aan om bijvoorbeeld bij De Leemputten, 't Zand, in de Ulvenhoutse bossen of het Hultens Ommetje te wandelen. Maar ook hebben boswachterij van Chaam of Dorst, Landgoed Valkenberg, Landgoed de Hoevens en Landgoed Huis ter Heide prachtige natuur- en wandelgebieden.

bottom of page